Átalánydíj

Bármi elromolhat, mi azonnal megjavítjuk:

Az Ön ideje a mi időnk.

Önnek az átalánydíj kényelmes. Ön mögött van egy éjjel-nappal készenlétben álló budapesti hibajavító csapat, aki az Ön hívására rögtön és azonnal Önhöz indul.

Nem kell elmagyaráznia, hogy hogyan lehet a leggyorsabban a helyszínt megközelíteni, mert ismerjük a fővárost.

Önnek olcsóbb a hibajavítás, ha havonta egy kisebb összegű átalánydíjat kifizet, hiszen hibajavításkor nem számolunk fel kiszállási díjat.

Nem kell aggódnia, ha lezárt az utcája, mi a sárgavillogós szervizkocsikkal mindenhová behajthatunk.

Speciális hibakereső műszerrel gyorsan meglelik a szerelők a hibát, nem fogják szétrombolni az otthonát, felásni a kertjét.

Nagyon sok időt, és ezzel rengeteg pénzt megtakarít azzal, hogy a szervizkocsik teljesen felszereltek. Önnek nem kell megvárnia a bolt kinyitását, mert nem hiányozhat pont az a kis valami, amelyet Önnél ki kell cserélni.

Ön abban is biztos lehet, hogy tapasztalt, számlaképes, megbízható szakemberek mennek, nem pedig kóklerek, akiknek mindent el kell magyarázni.

Az Ön biztonsága, hogy mi minden munkánkra vállalunk garanciát.

Amennyiben szeretne átalánydíjas szerződést kötni, adja meg saját adatait, és az ingatlana adatait. Az ingatlan életkora, nagysága, víz-, csatorna-, elektromos állapota alapján számoljuk ki, hogy mennyi a havi átalánydíja.

Érdeklődöm az átalánydíj iránt.