Csőtörés-megszüntetés

A nyomó víz csőtörése, csőrepedése kellemetlen: szivattyúknál a nyomás csökken, nem dolgozik rendesen a szivattyú. A szivárgásnak ázás, beázás, rohadás, salétromosodás, kellemetlen szag, az épületet tartó föld kimosása, falrepedés, házösszeomlás a következménye. Ha épületen belül van a csőrepedés, akkor a fal vizesedése folyamatosan nagyobbodik, parkettanyikorgás, parkettatorzulás, vagy a sziszegő hang ad útmutatást a gyakorlott vízszerelőnek, hogy hol lehet a hiba.

Ha épületen kívül van csőtörés, akkor ez elsődlegesen a vízóra állásából derül ki, mert magas a vízszámla.

A szennyvízcső törése, repedése ázással jár. Kellemetlen illatú, és foltot hagy. A folt, azaz a falvizesedés nem folyamatosan nő, hanem csak használat után, és a drappos-barnás folt csöpög is.

A gázcsőtörés - gázcső repedése gázszaggal jár. Speciális szivárgásjelzővel meghatározható a helye. Érdemes a szerelő kiérkezéséig a gázt azonnal lezárni, és rögtön kereszthuzatot csinálni. Miután a gáz nehezebb fajsúlyú a levegőnél, ezért leszáll a padozatra. Legelőször a lakásban tartott kistermetű háziállatok tüdejét károsítja. A szobában alvók észre sem veszik a gázszagot, számukra a legveszélyesebb a gázt belélegezni.

Vissza

Hívja a következő számok valamelyikét és mi azonnal indulunk:

Tel.: 388 2000

Mobil: 30/5 200 600

Miért érdemes pont minket választania... fontos információk cégünkről! (kérem kattintson)

Amit jó tudni szolgáltatásainkról (kérem kattintson a kérdésre a válaszért):

Mikor érkezünk a helyszínre?

Mennyibe kerül?

Ki érkezik a helyszínre?

Ameddig kiérkezik a szerelő.

Garancia, jótállás

Az Ön biztonsága: az átalánydíj